Het bestuur

Het bestuur van TiGeAk.

Het bestuur van TiGeAk bestaat uit de voorzitters van diverse verenigingen van Tilburg University. Zij vertegenwoordigen allemaal een cluster, zodat elke vereniging gehoord kan worden. Elke vereniging maakt deel uit van een cluster en wordt via het clusterhoofd op de hoogte gehouden. Ook kunnen zij in dat cluster discussiëren over onderwerpen en samen nadenken over een oplossing. Op deze manier heeft elke vereniging de mogelijkheid om gehoord te worden en kunnen alle verenigingen als één geheel optreden. Maak kennis met de bestuursleden van TiGeAk hieronder.

Hi allemaal. Mijn naam is Margot van Delft en ik ben dit jaar de voorzitter van Juridische Faculteitsvereniging Magister. Tevens ben ik lid van het bestuur van TiGeAk en vertegenwoordiger van de cluster Law. Binnen het bestuur van TiGeAk vervul ik ook de rol van voorzitter. Ik leid de vergaderingen en onderhoud nauw contact met de verschillende entiteiten binnen Tilburg University, zoals het College van Bestuur en Facility Services. Samen met de rest van mijn bestuursgenoten, behartigen wij als TiGeAk de belangen van alle verenigingsbesturen van Tilburg University.

https://magisterjft.nl/

Hi! Ik ben Rosemarijn van den Goorbergh en dit jaar ben ik de voorzitter van UniPartners Tilburg en maak ik deel uit van het TiGeAk bestuur. Als vice-voorzitter van TiGeAk vertegenwoordig ik de cluster Work and Internship. Mijn inzet voor TiGeAk zal je terugzien in de organisatie en coördinatie van de Awareness Week 2024 met als thema Mental Wellbeing. Als je ooit vragen hebt of input wilt leveren in de Awareness Week 2024, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

https://www.unipartners.nl/

 Hoi! Ik ben Jasper van Popta, dit jaar de voorzitter van Sportraad FOSST en als bestuurslid van TiGeAk de vertegenwoordiger van het Sports cluster. Verder vervul ik de rol van secretaris binnen het bestuur van TiGeAk, waar mijn voornaamste taak is om al onze vergaderingen te notuleren. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met me op!

http://fosst.nl/

Hallo allemaal, Mijn naam is Hugo Uitdehaag en ik ben de Penningmeester van TiGeAk dit jaar. Ik vertegenwoordig ook het Economie cluster als de Onafhankelijk Voorzitter van Faculteitsvereniging Asset. Binnen TiGeAk ben ik verantwoordelijk voor alle financiële en juridische zaken, ook die omtrent het Campus Café. Als je ooit vragen hebt die binnen mijn domein vallen stuur dan vooral een mail en dan helpen ik of mijn collega’s je graag verder. 

https://www.asset-tilburg.nl/

Hi! Ik ben Sanne Noorland en dit jaar ben ik de voorzitter van Studievereniging Flow en maak ik deel uit van het TiGeAk bestuur. Als bestuurslid van TiGeAk vertegenwoordig ik de cluster Humanities en binnen het TiGeAk bestuur vervul ik de rol van Public Relations. Mijn voornaamste verantwoordelijkheden zijn het onderhouden van de TiGeAk website en het beheren van de narrowcasting schermen die je op de campus tegenkomt. Als je ooit vragen hebt of hulp nodig hebt bij deze zaken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!  

https://www.svflow.nl/  


Hallo! Mijn naam is Remco van Oijen en dit jaar ben ik de voorzitter van Studievereniging Complex, ook maak ik deel uit van het TiGeAk bestuur. Als bestuurslid van TiGeAk vertegenwoordig ik het cluster Behavioral en vervul ik de rol van Student Council Officer. Mijn voornaamste verantwoordelijkheden zijn het HR-gedeelte van het Campus Café beheren en daarnaast ben ik ook contactpersoon voor alle besturen in het Tias gebouw. Als je ooit vragen hebt over deze zaken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen!

Groeten,

Remco 

https://complextilburg.nl

 

 Hoi! Mijn naam is Marc Jacobs en ik ben dit jaar de voorzitter van Stichting TOP. Daarnaast ben ik ook lid van het bestuur van TiGeAk en vertegenwoordiger van het cluster Culture. Binnen het bestuur van TiGeAk vervul ik de rol van Interne Betrekkingen. Mijn voornaamste verantwoordelijkheid is het onderhouden van de TiGeAk Instagram en hiermee zorgen dat verenigingen op de hoogte zijn van de bezigheden van TiGeAk. Mocht je vragen hebben, schroom dan niet om contact met mij op te nemen.

https://www.top-week.nl/

Contact

Neem contact op met TiGeAk, of met het hoofd van je cluster: